1.10, 1.11 och 1.11.2 i Minecraft!

Hej! Nu ska jag skriva om dem 3 senaste Minecraft uppdateringarna! Dem senaste uppdateringarna har varit ganska små så jag skriver om alla nu 🙂

Vi börjar med mina favoritgrejer från 1.10 Frostburn Update! Ps. sakerna här kommer inte i någon speciell ordning 🙂

  1. Magma block! Ett coolt block som man tar skada av att gå på. Man kan även använda dem som belysning på ett annorlunda sätt, om man sätter en lampa t.ex 5 block ifrån så kommer den lysa lika mycket som den fick ljus!

  2.      Ben block och nether wart block! 2 "nya" block som gör att man kan förvara ben och nether wart mer kompakt! Ben block är även snygga för konstgjorda träd!

  3. Isbjörnar! En "ny" mob som är en isbjörn, den kommer attackera dig om du antingen slår den eller barnet!

  4. Stray och Husk! Stray och Husk är två nya mobs som bara finns i sin egen biome. Stray finns i snöbiomes och Husk i öknen. Stray skjuter slowness-pilar och husk gör dig hungrig när den slår dig!

Nu kommer mina favorit grejer från 1.11 Exploration update!

  1. Woodland mansion! Woodland mansion är ett "tempel" i roofed forest som innehåller massa farliga saker som illagersarna Vindicator och Evoker. Evokers spawnar vexes som attackerar dig! Han droppar även en Totem of Undying som du kan läsa om längre ner!

  2. Totem of Undying! Totem of Undying är en totem som healar dig när du går ner på ett halvt hjärta, vilket gör dig odödlig!


  3. Lamor!!!! Min favorit sak i denna uppdatering, dem kan användas för många saker t.ex ha kistor på, skydda får från vargar och bara för att dem är coola B) Dem kommer spotta på dig om du slår dem, och dem spottar på vargar!


  4. Observers! Observer är ett block som känner av block-uppdateringar framför sig! Detta är väldigt användbart för automatiska farmar!


Shulker box!! Shulker box är ungefär som en kista fast om du tar sönder den så kommer den behålla sakerna, så du kan använda den ungefär som en ryggsäck!

Nu kommer dem största sakerna från 1.11.2 (den har inget namn pga att den är en "liten" uppdatering)

  1. Iron nuggets! Iron nuggets är precis som gold nuggets, en niondels ingot. Man kan antinge stoppa in en ingot i crafting-rutan eller smälta verktyg/armor detta gäller även gold nuggets!

  2. Sweeping Edge! Sweeping Edge är en enchant som gör att mobsen/spelarna som står brevid den man slår tar mer skada!


Bättre Elytra! Nu kan man använda fyrverkerier för att åka snabbare med Elytras vilket många inklusive mig tycker är det bästa med denna uppdaterng!

Det var allt för detta inlägg, hejdå!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *